Personvernregler for team-united-bakeries.no

Hvis du trenger mer informasjon eller har spørsmål om personvernreglene våre, er du velkommen til å kontakte oss via e-post på Privacy.

På team-united-bakeries.no anser vi personvernet til våre besøkende som ekstremt viktig. Dette personverndokumentet beskriver i detalj hvilke typer personlig informasjon som samles inn og registreres av team-united-bakeries.no og hvordan vi bruker den.

Loggfiler

Som mange andre nettsteder, bruker team-united-bakeries.no loggfiler. Disse filene logger bare besøkende på nettstedet – vanligvis en standard prosedyre for vertsfirmaer og en del av hostingtjenestens analyse. Informasjonen inne i loggfilene inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internet Service Provider (ISP), dato / tidsstempel, henvisende / utgangssider, og muligens antall klikk. Denne informasjonen brukes til å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukerens bevegelse rundt nettstedet og samle demografisk informasjon. IP-adresser og annen slik informasjon er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar.

Cookies og Web Beacons

team-united-bakeries.no bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om besøkendes preferanser, for å registrere brukerspesifikk informasjon på hvilke sider besøkende besøker eller besøker, og for å tilpasse eller tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype eller annet informasjon som den besøkende sender via nettleseren sin.

Dobbeltklikk på Dart Cookie

? Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på team-united-bakeries.no.

? Googles bruk av DART-informasjonskapselen gjør det mulig å vise annonser til besøkende på nettstedet vårt basert på deres besøk på team-united-bakeries.no og andre nettsteder.

? Brukere kan velge bort bruk av DART-informasjonskapsel ved å gå til Googles retningslinjer for personvern og innholdsnettverk på følgende URL – http://www.google.com/privacy_ads.html

Våre annonseringspartnere

Noen av våre annonseringspartnere kan bruke informasjonskapsler og webfyr på vårt nettsted. Våre annonsepartnere inkluderer …….

Mens hver av disse annonseringspartnerne har sin egen personvernpolicy for sitt nettsted, opprettholdes en oppdatert og hyperkoblet ressurs her: Personvernregler.

Du kan se denne oppføringen for å finne personvernreglene for hver av annonseringspartnerne til team-united-bakeries.no.

Disse tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologi i sine respektive annonser og lenker som vises på team-united-bakeries.no og som sendes direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Andre teknologier (som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons) kan også brukes av nettstedets tredjepartsannonsenettverk for å måle effektiviteten til deres reklamekampanjer og / eller til å tilpasse annonseringsinnholdet du ser på nettstedet.

team-united-bakeries.no har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts personvernregler

Du bør konsultere de respektive personvernpolicyene til disse tredjepartsannonsetjenerne for mer detaljert informasjon om deres praksis, samt for instruksjoner om hvordan du velger bort visse fremgangsmåter. team-united-bakeries.no sin personvernpolicy gjelder ikke for, og vi kan ikke kontrollere aktivitetene til slike andre annonsører eller nettsteder. Du kan finne en omfattende liste over disse personvernreglene og deres lenker her: Personvernregler.

Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det gjennom dine individuelle nettleseralternativer. Mer detaljert informasjon om informasjonskapseladministrasjon med spesifikke nettlesere finner du på nettlesernes respektive nettsteder. Hva er informasjonskapsler?

Barninformasjon

Vi mener det er viktig å gi ekstra beskyttelse for barn online. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å tilbringe tid på nettet med barna sine for å observere, delta i og / eller overvåke og veilede deres online aktivitet.
team-united-bakeries.no samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis en forelder eller foresatt mener at team-united-bakeries.no har i sin database den personlig identifiserbare informasjonen til et barn under i en alder av 13 år, vennligst kontakt oss umiddelbart (ved å bruke kontakten i første avsnitt), og vi vil gjøre vårt beste for å raskt fjerne slik informasjon fra våre poster.

Kun personvernregler på nettet

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt og angående informasjon som deles og / eller samles der.
Denne policyen gjelder ikke informasjon som samles frakoblet eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til vår personvernpolicy og godtar vilkårene.